Ihanan täyteläisen ja sitkeän brownien resepti tulee tässä. Tämä brownie on gluteeniton, mutta halutessasi voit käyttää myös tavallisia jauhoja. Voin voisi korvata myös kovalla kasvisrasvalla, jolloin saisit tästä ihanasta herkusta vielä maidottomankin.
Here comes a recipe for luscious and sticky brownie. You need to try this delicacy! This brownie is gluten free, but you could also use normal flour. By replacing the butter with vegetable grease this brownie would also be dairy free.
200g voita
2dl tummaa sokeria
1dl vaaleaa sokeria
200g tummaa suklaata
3 kananmunaa
2dl maissijauhoja
1dl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
Laita kulhoon voi, sokerit ja suklaa. Aseta kulho vesihauteen päälle ja sekoita kunnes kaikki on sekaisin. Nosta kulho sivuun jäähtymään. Lämmitä uuni 175°C. Vuoraa vuoka leivinpaperilla. Sekoita toisessa kulhossa jauhot sekaisin. Lisää kananmunat suklaa-voi seokseen ja sekoita nopeasti sekaisin. Varo ylivatkaamista. Kääntele jauhot varovasti joukkoon. Kaada taikina vuokaan ja paista 30 minuuttia. Anna brownien jäähtyä ensiksi huoneenlämmössä. Laita brownie pakastimeen 30 minuutikksi ja leikkaa paloiksi. Tällä tavalla saat siistejä paloja.
Chocolate brownie
200g butter
2dl brown sugar
1dl casted sugar
200g dark chocolate
3 eggs
2dl corn flour
1dl cocoa powder
1tsp baking powder
1tsp vanilla sugar
pinch of salt
Put butter, sugars and chocolate into a bowl. Set the bowl over a water bath and mix until combained. Remove the bowl from the heat and let it cool down a bit. Preheat the oven to 175°C. Prepare a baking tin with baking paper. Mix all the dry ingredients together in a bowl. Add the eggs to the butter-chocolate mixture and mix quickly. Do not over whisk. Carefully add the flours. Pour the batter into the tin and baki in the oven for 30 minutes. Let the brownie cool down in a room temperature. Put the brownie into a freezer for 30 minutes before cutting it into peaces. This will help you to cut pretty brownie pieces.
Kommentit
Lähetä kommentti