Vain neljällä raaka-aineella saat aikaiseksi näitä ihania tryffeleitä. Suklaan laatua vaihtamalla pystyt vaikuttamaan helposti tryffeleiden makuun. Halutessasi voit jättää liköörin pois, mutta korvaa se silloin esimerkiksi kermalla, jotta nestemäärä pysyy oikeana. Nähin tryffeleihin voisi lisätä myös pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä tai sitrushedelmien kuorta.
With only four ingredients you will make these lovely tyffles. By changing the chocolate you can easilly change the flavour of the tryffles. You can also leave out the liqueur, but then substitute it for example with cream. You could add also nuts, dried fruits and citrus fruits peel.
100g suklaata (maito- tai tummaa suklaata)
0,25dl kermaa
2tl suklaalikööriä
kaakaojauhetta
Rouhi suklaa kulhoon. Laita kattilaan kerma ja likööri ja kuumenna kiehuvaksi. Kaada kermaseos suklaan päälle ja anna sen sulattaa suklaa. Jos kaikki suklaa ei sula, lämmitä kulhoa vesihauteen päällä. Peitä kulho kelmulla ja laita jääkaappiin 2 tunniksi. Muotoile massasta palloja ja laita ne takaisin jääkaappin 30 minuutin ajaksi. Pyörittele kaakaojauheessa. Säilytä tryffelit jääkaapissa.
Chocolate truffles
100g chocolate (milk, dark)
0,25dl cream
2tsp chocolate liqueur
cocoa powder
Kommentit
Lähetä kommentti